VCA

Meer dan 80 opleidingsmogelijkheden

Grootste indoor trainingscentrum van Limburg

Volgens de Arbo-wetgeving zijn werkgevers verplicht te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijfsterrein bevinden. De VCA-opleidingen (Veiligheid Checklist Aannemers) zijn ontwikkeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren voor opdrachtgevers of contractor die een VCA-certificaat verplicht stellen. Veiligheidscentrum Limburg biedt twee verschillende opleidingen voor VCA.

VCA Basis

Doel van deze opleiding  is het onderkennen en beheersen van risico’s tijdens de werkzaamheden. Deze opleiding is voor u bestemd als u werkzaam bent bij een aannemer of contractor en uw bedrijf werkzaamheden uitvoert bij opdrachtgevers die het VCA-certificaat verplicht stellen. Doel van de opleiding is het onderkennen en het beheersen van risico’s tijdens de werkzaamheden. Dit VCA-certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

VCA Vol

De opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) is ontwikkeld om leidinggevenden, die niet in het bezit zijn van het diploma of certificaat Basisveiligheid VCA, de mogelijkheid te bieden om zich middels een examen te kwalificeren.  VCA-VOL bevat alleen eindtermen uit de kwalificatie Veiligheid voor leidinggevende VCA met daarin geïntegreerd de voor de leidinggevende noodzakelijk geachte aspecten uit Basisveiligheid VCA.

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

OPLEIDINGEN

Onze opleidingen zijn verdeeld in onderstaande categorieën

BHV

EHBO

Arbo

code 95

logistiek

orde & veiligheid

verkeer

VCA

Omgaan met agressie

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01