Over ons

Al ruim 10 jaar dé specialist op alle gebieden van veiligheid!

Veiligheidscentrum Limburg is al ruim 10 jaar dé specialist op alle gebieden van veiligheid. Van ondersteuning in uw organisatie door de afdeling Arbo, het volgen van opleidingen op het gebied van BHV, EHBO, VCA en de Mbo-opleiding Beveiliger. Door de samenwerking van de verschillende afdelingen van Veiligheidscentrum Limburg kunnen wij een totaalpakket aanbieden op het gebied van veiligheid.

Over onze trainingslocatie

Wij beschikken over het grootste indoortrainingscomplex van Limburg. Op twee indoor oefenbanen kunnen we met vuur, rook en blusmogelijkheden verschillende scenario’s realiseren. Het is uiteraard ook mogelijk om te trainen op een eigen gewenste locatie.

Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen met moderne technieken beschikbaar. De twee trainingszalen van meer dan 200m2 zijn geschikt voor grotere groepen, voor workshops en lezingen. De parkeergelegenheid naast ons complex biedt ruimte voor meer dan 100 auto’s. Ons trainingscomplex is zeven dagen per week, zowel overdag als in de avonduren, beschikbaar. We hebben ook een kantine met luxe hoogwaardige catering tot onze beschikking.

Uitgebreide
Specialisaties

Met meerdere vakmensen, hebben wij meerdere specialisaties

Ruim aanbod
aan opleidingen

Wij bieden maar liefst 80 opleidingen aan

Meerdere
locaties

Wij bieden 24 locaties aan of komen op uw eigen locatie

Indoor trainingscomplex

Het grootste (2100 m2 ) indoor trainingscomplex van Limburg

Dit zijn onze specialisaties op het gebied van veiligheid

We bieden meer dan 80 verschillende opleidingen op het gebied van BHV, EHBO en VCA aan. Onze ervaren vakdocenten geven al jaren les binnen hun vakgebied. Dit doen ze met veel plezier en passie.

Aan de hand van jaarlijks vooraf opgestelde lesplannen en scenario’s kunnen wij de perfecte les verzorgen. Het is ook mogelijk om een maatwerkoplossing te bieden. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Een cursus kunt u ook gemakkelijk online plannen via onze cursuskalender.

De VCL Veiligheidsacademie biedt verschillende opleidingen op het gebied van veiligheid aan, zoals Mbo-opleiding Beveiliger en de opleiding tot BOA. Daarnaast beschikt Veiligheidscentrum Limburg over een SVPB erkende examenlocatie voor de opleiding Beveiliger en ExTH examenlocatie voor de BOA. Oefenen en examen op eigen locatie dus!

De afdeling Arbo biedt u het ondersteunende puzzelstukje voor uw organisatie. Veiligheidscentrum Limburg is gespecialiseerd in de wettelijk verplichte documenten, zoals bedrijfsnoodplannen en RI&E.

Op zoek naar producten om uw veiligheid ook thuis of in uw organisatie te waarborgen? Bij de VCL Webshop kunt u terecht voor verschillende producten, zoals brandblussers en blusdekens. Bent u toevallig op locatie om een cursus te volgen dan kunt u natuurlijk ook de producten bekijken en aanschaffen. Mocht een product niet op voorraad zijn dan wordt deze bij u thuisbezorgd.

Onze locaties

Amersfoort
Amsterdam
Barendrecht
Bergschenhoek
Coevorden
Den Haag
Ede
Groningen
Haarlem
Hedel
Hengelo
Houten
Kampen
Markenbinnen
Mierlo
Nieuw-Vennep
Purmerend
Rotterdam
Sliedrecht
Terneuzen
Zevenbergen
Zoetermeer
Zwolle

VCL SPECIALISATIES

Vind snel de juiste pagina

opleidingen

academie

arbo

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

cursuskalender

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01