Over ons

Specialist op alle gebieden van veiligheid

Een totaalpakket aan veiligheid

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, academie, beveiliging, opleidingen, uitzenden & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Uitgebreide
Specialisaties

Met meerdere vakmensen, hebben wij meerdere specialisaties

Ruim aanbod
aan opleidingen

Wij bieden maar liefst 80 opleidingen aan

Meerdere
locaties

Wij bieden 24 locaties aan of komen op uw eigen locatie

Indoor trainingscomplex

Het grootste (2100 m2 ) indoor trainingscomplex van Limburg

Onze docenten geven jaren les binnen hun vakgebied. Het zijn gedreven docenten die met veel passie en plezier de deelnemers opleiden. Aan de hand van jaarlijks vooraf opgestelde lesplannen en scenario’s kunnen wij de perfecte les verzorgen. Een opleiding volgen bij Veiligheidscentrum Limburg biedt naast een leerzame training en theorie ook leuke en spannende ervaringen om thuis te vertellen. De cursisten leren altijd wat zij nodig hebben thuis en in de praktijk.

In onze trainingscentra is veel aandacht besteed aan het zo realistisch mogelijk en ensceneren van onveilige situaties. Voor bijvoorbeeld: horeca, zorg en kinderopvang hebben wij praktijkruimtes ingericht om de omgeving zo goed mogelijk te gebruiken.

Veiligheidscentrum Limburg is een flexibele opleider en biedt daarom ook maatwerkoplossingen aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw werknemers op een eigen gewenste locatie op te leiden. Het voordeel is dat de opleiding volledig op uw eigen situatie is aangepast.

VCL SPECIALISATIES

Vind snel de juiste pagina

academie

arbo

beveiliging

opleidingen

uitzenden

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

cursuskalender

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

045 524 82 80
info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

ND nummer: 4687
KVK nummer: 14033630
Bank: NL97 RABO 0133 2123 86