Over ons2017-06-07T11:44:23+00:00

Veiligheidscentrum Limburg

Dé specialist in integrale veiligheidsoplossingen

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Onlangs hebben wij ons tweede indoor opleiding accommodatie geopend. De praktijkruimtes zijn ingericht op een waarheidsgetrouwde omgeving, waardoor de cursist een zo realistisch mogelijke ervaring kan opdoen. De veiligheidstrainingen zijn hierdoor van opmerkelijk hoge kwaliteit. In onze trainingscentra is veel aandacht besteed aan het zo realistisch mogelijk en ensceneren van onveilige situaties. Voor bijvoorbeeld: horeca, zorg en kinderopvang hebben wij praktijkruimtes ingericht om de omgeving zo goed mogelijk te gebruiken. Onze docenten geven jaren les binnen hun vakgebied. Het zijn gedreven docenten die met veel passie en plezier de deelnemers opleiden. Aan de hand van jaarlijks vooraf opgestelde lesplannen en scenario’s kunnen wij de perfecte les verzorgen. Wij creëren realistische situaties en trainingsomgevingen voor elk bedrijf. Bij de opleidingen wordt er gewerkt met echt vuur en dus ook echt geblust. Een opleiding volgen bij Veiligheidscentrum Limburg biedt naast een leerzame training en theorie ook leuke en spannende ervaringen om thuis te vertellen. De cursisten leren altijd wat zij nodig hebben thuis en in de praktijk.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, beveiliging, opleidingen, uitzenden, verhuur & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Hebben wij uw interesse gewekt, of wilt u graag meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trainingslocaties

Ervaring leert…

Hoofdlocatie: Nuth
Industriestraat 3 & 6, 6436 HD, Nuth

Trainingscentrum Alblasserdam
Kelvinring 15, 2952 BG, Alblasserdam

Trainingscentrum Amersfoort
Algolweg 7, 3821 BG, Amersfoort

Trainingscentrum Bergschenhoek
Weg en Bos 4-6, 2661 DH, Bergschenhoek

Trainingscentrum Coevorden
Monierweg 4, 7741 KT, Coevorden

Trainingscentrum Elsloo
Business Park Stein 165, 6181 MA, Elsloo

Trainingscentrum Enschede
Vlierstraat 103, 7544 GG, Enschede

Trainingscentrum Groningen
Wismarweg 6-8, 9723 HB, Groningen

Trainingscentrum Hedel
Veldweg 6F, 5321 JE, Hedel

Trainingscentrum Heeswijk
Meerstraat 7, 5473 AA, Heeswijk

Trainingscentrum Nieuw-Vennep
Schillingsweg 85, 2153 PL, Nieuw-Vennep

Trainingscentrum Purmerend
Voltastraat 6, 1446 VA, Purmerend

Trainingscentrum Terneuzen
Oudelandseweg 22, 4536 HL, Terneuzen

Trainingscentrum Zwolle
Popovstraat 7a, 8013 RK, Zwolle

Overige locaties
Het is ook mogelijk om op uw eigen locatie een training te verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.