Uitzenden

Uw gids naar een nieuwe bestemming

Specialist op het gebied van veiligheid

VCL Uitzenden specialiseert zich in het uitzenden van veiligheidspersoneel. Hierbij kunt u denken aan functies als brandwachten en beveiligers; maar ook veiligheidskundigen of verkeersregelaars behoren tot de mogelijkheden. Omdat uitzenden een onderdeel is van Veiligheidscentrum Limburg zijn er tal val mogelijkheden tot het volgen van cursussen en/of omscholing om zo een nieuw impuls te geven aan uw loopbaan. Dus zit u thuis met geen uitzicht op een baan of wilt u gewoon een nieuwe weg inslaan reageer dan nu op onze vacatures!

Wij investeren in de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling door het bieden van hulp bij sollicitaties, cursussen en opleidingen.

Werkgevers

Voor personeel met de juiste papieren en kennis kiest u voor VCL uitzenden. Wij bieden u alleen diegene aan waarvan wij zelf overtuigd zijn dat het toppers zijn. Voor ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat tenslotte om veiligheidsfuncties en daarvoor zijn alleen de beste geschikt.

  • Eerlijke tarieven

  • De juiste functie eisen opstellen

  • Groot bereik met ons netwerk

neem contact op

Werknemers

Wij willen u waardering, voldoening & stabiliteit bieden. Doordat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak en wij veel tijd steken in persoonlijke gesprekken, leren wij u goed kennen. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u bij een opdrachtgever komt die goed bij u past.

  • Persoonlijke begeleiding

  • Opleiding / Omscholing mogelijk

  • Goede arbeidsvoorwaarden

neem contact op

TIP Bekijk ons overzicht aan actuele vacatures

vacatures

UITGEBREID NETWERK

Wij beschikken over een ruim netwerk met gecertificeerde krachten die beschikbaar zijn om u ondersteuning te bieden. Wij helpen u graag.

beveiliger

brandwacht

verkeer

BHV

EHBO

Dit is VCL

Wij verzorgen meer dan 80 verschillende opleidingen zoals BHV, EHBO en VCA. Wij beschikken over het grootste indoor trainingscomplex van Limburg met twee indoor oefenbanen waar met vuur, rook en blusmogelijkheden opleidingen gerealiseerd kunnen worden.

  • De opleidingen worden gegeven door praktische vakdocenten

  • E-Learning programma voor diverse opleidingen

  • Het grootste indoor trainingscomplex van Limburg

  • Keuze uit 24 locaties óf eigen locatie

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01