Veiligheidscentrum Limburg BV

Dé specialist in integrale veiligheidsoplossingen

Wij staan voor u klaar

Veiligheidscentrum Limburg is uw specialist op alle gebieden van veiligheid. Wij bieden trainingen & opleidingen aan door héél Nederland, bieden verschillende vacatures aan op het gebied van veiligheid & beveiliging, zorgen voor veiligheid op de werkvloer volgens de arbo-wet & beschikken over een eigen webshop met veiligheidsproducten.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, beveiliging, opleidingen, uitzenden, veiligheidsacademie, verhuur & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door de juiste samenwerking kunnen wij u een totaalpakket aanbieden

VCL in 2 minuten

Via het menu of onderstaande buttons kunt u navigeren naar uw gewenste vakgebied.

ARBO

Wij ondersteunen uw organisatie

BEVEILIGING

Geeft een veilig gevoel

OPLEIDINGEN

Meer dan 80 opleidingen

UITZENDEN

Uitzenden in de juiste branche

ACADEMIE

Trainingen & Opleidingen

VERHUUR

Verhuur van onze ruimtes

WEBSHOP

Veiligheidscentrum Limburg is uw specialist op alle gebieden van veiligheid. Naast bijvoorbeeld opleidingen, trainingen en cursussen beschikken wij ook over een eigen webshop. Hier vind u alle producten die van belang zijn bij een veilige omgeving. Om u nog beter an dienst te kunnen zijn is de webshop ook ondergebracht bij een eigen afdeling: VCL Shop. Bij vragen over onze producten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!