BHV-ers / Ploegleiders

Specialist op het gebied van veiligheid

Veiligheid in uw bedrijf

Veiligheidscentrum Limburg kan u helpen, ongeacht de grootte van uw organisatie of bedrijf, BHV medewerkers of BHV ploegleiders te leveren en wanneer nodig de medewerkers te voorzien van opleidingen. De wet schrijft voor dat ieder bedrijf, hoe groot dan ook, BHV-ers moet hebben. Deze BHV-ers weten hoe ze moeten reageren bij noodgevallen en bedrijfsongelukken. Veiligheidscentrum Limburg kan diverse vormen van BHV personeel leveren zoals een BHV hulpverleners of BHV ploegleiders.

Een BHV-er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV-er hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een BHV-er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

Elk bedrijf of organisatie is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van interne bedrijfshulpverlening. Dat kan op verschillende manieren.

Bij het bepalen van de manier van bedrijfshulpverlening en het aantal BHV-ers moet rekening gehouden worden met de grootte van het bedrijf en de risico’s die bij het betreffende bedrijf horen.

VCL bied de volgende soorten BHV-ers aan:

  • BHV Basis
  • BHV Ploegleider

Wij bemerken dat er bij de klanten vaak onduidelijkheid bestaat over de eisen en voorwaarden voor inzet van BHV-ers.  Uiteraard  bieden wij u graag advies op maat; om samen te bekijken welke BHV-ers voor uw situatie geschikt is.

UITGEBREID NETWERK

Wij beschikken over een ruim netwerk met gecertificeerde krachten die beschikbaar zijn om u ondersteuning te bieden. Wij helpen u graag.

beveiliger

brandwacht

verkeer

BHV

EHBO

TIP Bekijk ons overzicht aan actuele vacatures

vacatures

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01