PARTICULIER

Meer dan 80 opleidingsmogelijkheden

Grootste indoor trainingscentrum van Limburg

Naast de BHV-trainingen biedt Veiligheidscentrum Limburg ook diverse EHBO-trainingen. De afkorting EHBO staat voor eerste hulp bij ongelukken. Met EHBO probeer je om verdere lichamelijke schade aan het slachtoffer te voorkomen totdat hij/zij in handen is van deskundige hulp. Bij kleine ongelukken is meestal geen professionele hulp nodig. U kunt diverse EHBO-training volgen bij Veiligheidscentrum Limburg

Brand, en nu?

Brand en nu? Weet u wat u moet doen wanneer er brand ontstaat? Bij deze cursus leert u onder andere preventief een vluchtplan te bedenken en hier met uw gezin over te praten. Daarnaast leert u te blussen met onder andere kleine blusmiddelen en krijgt u advies over welke middelen handig zijn voor een huisbrand.

meer informatie

AED & Reanimatie

Naast de cursus zelfredzaamheid thuis bieden wij als Veiligheidscentrum Limburg een Rode Kruis reanimatiecursus aan voor particulieren. Elke week krijgen in Nederland 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Het kan levensreddend zijn als u als omstander weet welke handelingen u moet verrichten bij een reanimatie.

meer informatie

AED & Reanimatie (Kinderen)

De reanimatie van baby’s en kinderen vraagt speciale aandacht. De handelingen bij volwassen en kinderen verschillen veel van elkaar. Tijdens de cursus reanimatie aan baby’s en kinderen leer je precies hoe je moet handelen bij een situatie. Je oefent onder begeleiding van een Rode Kruis EHBO-instructeur op een reanimatie-pop(baby en kind).

meer informatie

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

cursuskalender

OPLEIDINGEN

Onze opleidingen zijn verdeeld in onderstaande categorieën

BHV

EHBO

particulier

teambuilding

crisis management

asbest

code 95

logistiek

orde & veiligheid

SOG

verkeer

VCA

Omgaan met agressie

psychosociale arbeidsbelasting

overige

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01