OVERIGE

Meer dan 80 opleidingsmogelijkheden

Grootste indoor trainingscentrum van Limburg

Wij als Veiligheidscentrum Limburg bieden diverse opleidingen aan op het gebied van Crew Resource Management (CRM), risicomanagement,veiligheidskundige en vertrouwenspersoon.

Crew Resource Management (CRM)

CRM is een management systeem dat optimaal gebruik maakt van alle beschikbare bronnen, materiaal, procedures en mensen om veiligheid te bevorderen en efficiëntie te verhogen. CRM voorziet in communicatierichtlijnen, bewustmaking van de situatie, probleem oplossing en teamwork.

meer informatie

ISO & VCA

Maakt u reeds gebruik van een management systeem of bent u van plan dit te willen regelen dat zijn er een aantal mogelijkheden. Als organisatie kan u zich VCA en/of ISO laten certificeren of kiezen uit nog een ander management systeem. Onze veiligheidskundige kan u ondersteunen in de voorbereiding naar het te behalen certificaat.

meer informatie

Preventiemedewerker

Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf) kan uitvoeren. De preventiemedewerker kan een vaste medewerker zijn die deze functie ernaast doet. Bij kleine bedrijven mag ook de directeur als preventiemedewerker optreden.

meer informatie

Risicomanagement

Risicomanagement ondersteunt op een gestructureerde manier het behalen van doelstellingen en het opleveren van projectresultaten. Dit kan door risico’s expliciet te maken, beheersmaatregelen aan risico’s te koppelen en door deze beheersmaatregelen uit te voeren en deze te monitoren.

meer informatie

Veiligheidskundige

Bij de coördinatie van complexe of grote projecten of het beantwoorden van complexe vraagstukken rondom veiligheid spelen veiligheidskundigen een belangrijke rol. Veiligheidscentrum Limburg beschikt over veiligheidsdeskundigen die thuis zijn in de veiligheid en weten precies hoe te handelen volgens de Arbeidsomstandighedenwet.

meer informatie

Vertrouwenspersoon

Werknemers kunnen op hun werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het is prettig als een getroffen werknemer terecht kan bij een vertrouwenspersoon. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan een belangrijk onderdeel zijn binnen uw onderneming.

meer informatie

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

cursuskalender

OPLEIDINGEN

Onze opleidingen zijn verdeeld in onderstaande categorieën

BHV

EHBO

particulier

teambuilding

crisis management

asbest

code 95

logistiek

orde & veiligheid

SOG

verkeer

VCA

Omgaan met agressie

psychosociale arbeidsbelasting

overige

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01