Crisismanagement

Meer dan 80 opleidingsmogelijkheden

Grootste indoor trainingscentrum van Limburg

Crisismanagement is de systematische poging om organisatorische een crisis te voorkomen dan wel te beheersen. Een crisis is een zware noodsituatie waarbij het functioneren van een organisatie (bedrijf, overheid, maatschappij, regio) ernstig verstoord raakt. In veel organisaties is het hebben van een crisismanagement (BHV) organisatie verplicht, maar soms ook een ondergeschoven kindje. Risico’s worden soms voor lief genomen of de investering wordt te zwaar gezien op de mogelijke kans dat er een noodsituatie of crisis zich voordoet. Met de wet veiligheidsregio zijn risico organisaties verplicht gesteld tot het voeren van een goed en doordacht veiligheidsbeleid wat zich vertaald in een noodplan waarin alle procedures, risico’s en acties beschreven zijn. Zeker met het oog op risico’s voor eigen personeel en de omgeving zijn gemeentes steeds meer gespitst op controle en borging van veiligheid. De komende jaren zal dit naar verwachting alleen maar toenemen. Veiligheidscentrum Limburg biedt diverse opleidingen op het gebied van crisismanagement.

Oriëntatiedag Crisiscoördinator CM/Repressie

De Crisiscoördinator CM/Repressie is zoals de naam het al zegt de functionaris die getraind is om als regisseur, procesbewaker en specialist op te treden als er zich een nood- of crisissituatie zich voordoet.

meer informatie

Oriëntatie Crisiscoördinator

Onze training crisiscoördinator Repressie en CM is geschikt voor functionarissen van organisaties uit alle sectoren waarin veiligheid –in de breedst mogelijke zin- een aandachtspunt is. Zij hebben er groot belang bij om de juiste mensen te selecteren voor hun crisismanagement (BHV) organisatie.

meer informatie

Opleiding Crisiscoördinator CMT

De crisiscoördinator CMT is de strategisch specialist op het gebied van crisismanagement en focust zich op het managen van de crisis in het effectgebied. Hij adviseert het CMT en fungeert als schakel tussen het effectgebied en het brongebied.

meer informatie

Opleiding Crisiscoördinator Repressie

Deze training is geschikt voor functionarissen van organisaties waarin veiligheid een belangrijk aandachtspunt is. Zij hebben er groot belang bij om de juiste mensen te selecteren voor hun crisismanagement (BHV) organisatie.

meer informatie

Crisismanagement Beginner

De opleidingen Training Crisismanagement voor Beginners leert je om te gaan met diverse facetten die tijdens een crisis/ of noodsituatie kunnen voor doen. De eerste stap naar een goed voorbereid, professioneel Crisis Management Team begint bij Veiligheidscentrum Limburg!

meer informatie

Crisismanagement Basis

Nu de rollen en taken van uw CM bekend zijn, kunnen we gaan werken aan de vaardigheden van de leden. Denk daarbij aan het omgaan met risico’s, dilemma’s tijdens een crisis en ‘what if-scenario’s’. De tweede stap naar een goed voorbereid, professioneel Crisis Management Team!

meer informatie

Crisismanagement Gevorderd

In de crisismanagement training voor gevorderde is het tijd om de veerkracht van de leden te vergroten. Daarnaast richten we ons op de nazorgfase bij een crisis en de rol van het CM hierin.  De derde stap naar een goed voorbereid, professioneel Crisis Management Team!

meer informatie

Crisismanagement Expert

Nu uw CM zijn veerkracht heeft vergroot, kunnen we ons maximaal focussen op de nazorg en de evaluaties. Deze onderwerpen komen aan bod in de CM Performance Training: Expert. De vierde en laatste stap naar een goed voorbereid, professioneel Crisis Management Team!

meer informatie

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

cursuskalender

OPLEIDINGEN

Onze opleidingen zijn verdeeld in onderstaande categorieën

BHV

EHBO

particulier

teambuilding

crisis management

asbest

code 95

logistiek

orde & veiligheid

SOG

verkeer

VCA

Omgaan met agressie

psychosociale arbeidsbelasting

overige

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01