ASBEST

Meer dan 80 opleidingsmogelijkheden

Grootste indoor trainingscentrum van Limburg

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen (silicaten), die zijn opgebouwd uit fijne, microscopisch kleine vezels. Deze kunnen zo fijn zijn dat zij niet met het blote oog waar te nemen zijn. Asbest is een natuurlijk product. Overal kan asbest in zitten en dat kan risico’s opleveren voor de gezondheid van uw medewerkers. Iedereen die beroepshalve met asbest in aanraking kan komen moet het materiaal in ieder geval kunnen herkennen om afdoende beschermende maatregelen te nemen. Veiligheidscentrum Limburg biedt diverse opleidingen betreft asbest.

Asbestherkenning

Komt u mogelijk in aanraking met asbest? In deze training leert u hoe u een groot aantal asbesthoudende en asbestverdachte materialen kunt herkennen. Om de kwaliteit van de asbestopleidingen te waarborgen, werkt Veiligheidscentrum Limburg samen met Search opleidingen.

meer informatie

Asbestdeskundige

De overheid eist dat er toezicht is op alle werkzaamheden waarbij asbestvezels vrij kunnen komen. Om als toezichthouder het werk goed te kunnen uitvoeren, is het examen voor Asbestdeskundige ontwikkeld. De training Asbestdeskundige kan worden afgesloten met een examen.

meer informatie

Deskundig Asbestverwijderaar 

Werken met asbesthoudende materialen is gebonden aan strenge regels. Uiteraard moet iedereen zich aan deze regels houden. De regels en toepassing ervan staan centraal. Weten hoe het moet, is stap één. Het in de praktijk brengen stap twee.

meer informatie

Voorbereiding DTA-Examen

De voorbereidingstraining examen DTA is gericht op het opfrissen en aanvullen van kennis en vaardigheden die de DTA’er nodig heeft om goed te kunnen functioneren. De training DTA wordt afgerond met een landelijk erkend examen.

meer informatie

TIP Bekijk en boek zelf al onze actuele opleidingen

cursuskalender

OPLEIDINGEN

Onze opleidingen zijn verdeeld in onderstaande categorieën

BHV

EHBO

particulier

teambuilding

crisis management

asbest

code 95

logistiek

orde & veiligheid

SOG

verkeer

VCA

Omgaan met agressie

psychosociale arbeidsbelasting

overige

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01