Winkel surveillance

Geeft je een veilig gevoel

Wij voorzien in beveiligingsdiensten

Het winkeldiefstal percentage is de afgelopen jaren in Nederland gestegen. Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. De hieruit voortvloeiende schade kan enorm zijn. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme.

Wij zijn de twee extra ogen en oren die u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden mist. Terwijl u en uw medewerkers zich focussen op de klanten en de winkelwerkzaamheden, richten wij ons op het creëren van een veilige winkelomgeving. Wij staan niet alleen garant voor het voorkomen van derving, overlast en vernieling, maar zorgen ook voor het boegbeeld van uw onderneming. Wij grijpen bovendien in bij problemen of winkeldiefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen.

Wij als winkelsurveillanten kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer.

BEVEILIGINGSDIENSTEN

Vind snel de juiste pagina

winkel
surveillance

object
beveiliger

evenementen
beveiliger

security
host

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01