Security Host

Geeft je een veilig gevoel

Wij voorzien in beveiligingsdiensten

Wij zijn het eerste contactmoment van uw klanten die zich melden bij de balie. Een norse beveiliger aan de balie die de klant meteen de deur wijst wordt niemand blij van. Helaas is dit wel vaak de realiteit. Veiligheidscentrum Limburg levert Security hosts die over meer vaardigheden beschikken dan alleen een beveiliger.

Niet alleen staan wij gerand voor de veiligheid binnen de organisatie maar zijn wij ook het eerste contact moment van de klant. Wij verstrekken de klant de juiste informatie of sturen de klant op vriendelijke wijze naar de juiste persoon. Daarnaast zijn wij altijd alert en signaleren wij onregelmatigheden. Wij verzorgen een juiste toegangscontrole, beheren sleutels en sleutelkaarten en lopen preventieve brand- en sluitrondes. Als Security Host zijn we, al dan niet in teamverband, verantwoordelijk voor de veiligheid van een groot aantal medewerkers. Wij kunnen dan ook goed omgaan met mensen en treden daadkrachtig op wanneer dit nodig is. Wij zijn flexibel inzetbaar en natuurlijk stellen we ons op als gastheer of gastvrouw.

Wij als Security hosts kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

BEVEILIGINGSDIENSTEN

Vind snel de juiste pagina

winkel
surveillance

object
beveiliger

evenementen
beveiliger

security
host

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01