Object beveiliger

Geeft je een veilig gevoel

Wij voorzien in beveiligingsdiensten

Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. Veiligheidscentrum Limburg levert beveiligers die zorgen voor de bediening van alarm/observatiesystemen, het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer en verrichten zij waar nodig visitaties. Onze trainers hebben een oog voor onregelmatigheden. Of deze onregelmatigheden nu voorkomen overdag, in de avond of weekenden. De trainers zijn opgeleid om diverse situaties te herkennen. Daarnaast zijn al onze beveiligers voorzien van een BHV-diploma waarmee zij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer.

Wij zijn voortdurend opzoek naar onregelmatigheden binnen en het buiten het bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in diverse technieken om alles en iedereen te observeren. Middels een toegangscontrole screenen we iedereen die het pand binnen komt en wederom verlaat. Daarnaast kunnen wij beveiligingscamera’s inzetten. Niet alleen om repressief te handelen maar juist proactief en preventief. Dit verbeterd het veiligheidsgevoel en schrikt mogelijke daders en overlastgevers af. Wij verzorgen voor u de sleutelbeheer en lopen iedere dag (on)regelmatig open en sluitrondes om het pand extra te controleren op onregelmatigheden.
In een adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten kunt u geadviseerd worden welke technieken het best kunnen worden ingezet voor uw organisatie.

Wij als  objectbeveiligers kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer.

BEVEILIGINGSDIENSTEN

Vind snel de juiste pagina

winkel
surveillance

object
beveiliger

evenementen
beveiliger

security
host

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01