Hondengeleider

Geeft je een veilig gevoel

Wij voorzien in beveiligingsdiensten

Een van de beveiligingsdiensten die wij als Veiligheidscentrum Limburg aanbieden zijn de hondengeleiders. Een hond heeft allereerst een preventieve uitstraling. Bij het in bedwang houden van een grote groep mensen, kan een hondengeleider worden ingezet. Wij leveren zowel de beveiligers als de diensthonden. Onze diensthonden en onze beveiligers zijn gecertificeerd.

Wij als hondengeleiders zijn erg geschikt voor situaties waarbij het risico op agressie en ordeverstoring groot is. Deze agressie kan van buitenaf komen, zoals terrorisme en georganiseerde criminaliteit, maar ook van binnenuit, bijvoorbeeld fraude en verduistering.De kracht die van bewaking met een diensthond uitgaat, werkt zeer goed preventief. Tegelijkertijd zijn onze hondengeleiders ook inzetbaar bij pand- en objectbeveiliging. Onze honden en geleiders zijn gecertificeerd.

Wij als hondengeleiders kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

BEVEILIGINGS DIENSTEN

Vind snel de juiste pagina

security host

evenementen beveiliger

honden geleider

object beveiliger

winkel surveillance

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

045 524 82 80
info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

ND nummer: 4687
KVK nummer: 14033630
Bank: NL97 RABO 0133 2123 86