Evenementenbeveiliging

Geeft je een veilig gevoel

Wij voorzien in beveiligingsdiensten

De taak van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in evenementenbeveiliging is het in de hand houden van feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen en zorgen dat ruzies niet uit de hand lopen. Het publiek dat een festival bezoekt, een voetbalwedstrijd, een brasserie etc. is zeer gevarieerd en heeft bij ongevallen een andere beveiligingstechniek nodig. Door deze diversiteit van bezoekers verwacht Veiligheidscentrum Limburg dat de beveiliger kennis heeft van uiteenlopende zaken waarmee hij geconfronteerd kan worden.

Simpel gezegd lossen wij ruzies op maar vooral proberen wij ze te voorkomen. In de praktijk komt hier natuurlijk meer bij kijken. Wij gaan altijd alert en proactief te werk. Wij houden uw publiek in de gaten terwijl u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. Wij zijn zo opgeleid dat wij weten om te gaan met onverwachte situaties en zullen dan de nodige maatregelen nemen. In zulke situaties is flexibiliteit en proactief reageren van groot belang. Alleen de opleiding volgen om een goede evenementenbeveiliger te zijn vinden wij bij Veiligheidscentrum Limburg niet goed genoeg. Iedere beveiliger dient ten alle tijden op te hoogte te zijn van actuele kennis en onderwerpen op het gebied van evenementen beveiliging. Naast het oplossen van ruzies en het voorkomen ervan, zijn wij uiteraard gastvrij, zeer sociaal en zijn wij representatief voor uw evenement.

Wij als evenementenbeveiligers kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

BEVEILIGINGSDIENSTEN

Vind snel de juiste pagina

winkel
surveillance

object
beveiliger

evenementen
beveiliger

security
host

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT

Veiligheidscentrum Limburg B.V.
045 524 82 80

info@veiligheidscentrumlimburg.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

LOCATIE

Industriestraat 6
6361 HD  Nuth

KVK nummer: 14033630
Bank: NL97RABO 0133 2123 86
BTW nummer: NL803496631B01