Beveiliging

Beveiliging

VCL–Security is een integraal onderdeel van Veiligheidscentrum Limburg B.V. en completeert het aanbod aan veiligheidsdiensten. Daarmee wordt het totaalconcept “alle veiligheidsdisciplines verzamelt onder één dak met één aanspreekpunt” weer kracht bijgezet.
 
Wij onderscheiden ons door zelf al ons personeel te scholen en voor bijscholing te zorgen. De toppers uit de opleiding, in combinatie met reeds ervaren beveiligers, maken dat we een goede mix hebben binnen ons beveiligers personeelsbestand die opdrachten kunnen uitvoeren.
 
Met de huidige maatschappelijke veranderingen in het achterhoofd is het besef dat beveiliging bijna niet meer weg is te denken steeds nadrukkelijker aanwezig. De maatschappelijke veranderingen brengen tevens met zich mee dat steeds meer wordt gevraagd naar een beveiliger die agressie, geweld en diefstallen van een preventief oogpunt weten te benaderen en te voorkomen.
 
Al onze beveiligers zijn dan ook in het bezit van de benodigde certificaten en diploma’s, hebben extra trainingen communicatieve vaardigheden & omgaan met agressie gevolgd, maar staan ook hun mannetje tijdens een opstootje. Met andere woorden met VCL-Security is uw veiligheid in goede handen.
Om de gewenste resultaten te bereiken is voorafgaand aan iedere opdracht een intakegesprek noodzakelijk. Samen wordt een beveiligingsplan samengesteld aan de hand van de te verwezenlijken eisen en vragen van de opdrachtgever. 
 
Doel en missie
Direct vanaf de start van de zelfstandige bedrijfsvoering zijn er een nieuwe doelen en een visie gesteld. Aan de hand van hiervan is er bewust gekozen om de naam “Veiligheidscentrum Limburg B.V.” te voeren
Doel: “Het totaal kunnen ontzorgen van klanten binnen het domein (arbeids)veiligheid”.
Visie: “Klantgericht werken en leveren van diensten op maat”.
 
De drie pijlers binnen Veiligheidscentrum Limburg B.V. zijn:
  1. Veiligheidsopleidingen
  2. Uitzenden & evenement beveiliging
  3. (Arbeids)veiligheid Consultancy & Security
Als jongste telg is “VCL Security” ontstaan. Binnen alle facetten van de beveiligingswereld kunnen diensten & technische ondersteuning worden geleverd. De klant heeft ook binnen dit nieuwe segment één aanspreekpunt,. De kwaliteit wordt bewaakt en de geleverde kwaliteit wordt geaudit, beide door specialisten van VCL-Security. Als uitvalsbasis wordt ons opleidingcentrum gelegen aan de A-76 (Geleen – Heerlen), industriestraat 3, 6361 HD Nuth, gebruikt.
 
Periodiek worden er klantcontacten gepland om (indien noodzakelijk) tijdig bij te kunnen sturen. Jaarlijks wordt er een management review gesprek georganiseerd waarbinnen het hele project wordt besproken en geëvalueerd.
 
Wij bieden binnen de navolgende diensten hulp om de veiligheid en het veiligheidsgevoel te helpen verhogen.
 
 

Risico icoon Risico icoon Planvorming icoon Planvorming icoon Opleidingen icoon Opleidingen icoon Materialen icoon Materialen icoon Evaluatie icoon Evaluatie icoon Verhuur icoon Verhuur icoon Verhuur icoon Verhuur icoon Detachering icoon Detachering icoon Webshop icoon Webshop icoon BHV Materialen icoon BHV Materialen icoon Brand Materialen icoon Brand Materialen icoon Communicatie Materialen icoon Communicatie Materialen icoon EHBO Materialen icoon EHBO Materialen icoon Evacuatie Materialen icoon Evacuatie Materialen icoon http://veiligheidscentrumlimburg.nl/sitemap.xml